Etkinlikler

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıyık'ı ziyaret etti!

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Osman Kurt ve Prof. Dr. Hakan Türkçapar ve Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali Durdu, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıyık'ı ziyaret ettiler.

New York Tirana Üniversitesinden Üniversitemize Ziyaret...

ERASMUS+ KA131 ANLAŞMALARI kapsamında New York Tirana Üniversitesinden Üniversitemize gelen ekip koordinatörlüğümüzü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kalite Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Ali DURDU kalite ofisimizce yürütülen iş ve işlemlerden, Üniversitemiz kalite süreçlerimden bahsetti ve gelen ekibi YÖKAK hakkında bilgilendirdi.

Kalite Toplantı Serileri-9

Üniversitemiz birimlerinden Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ile Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlıklarını ziyaret ederek birin Kalite Elçilerimizle buluştuk. Birimlerdeki süreçlerle ilgili bilgi aldık ve Kurumsal Dış Değerlendirme için yapılan hazırlıklardan bahsettik. Kalite Koordinatörümüz Dr. Öğr.